Selecteer een pagina

SEO Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie SEO Services helpen om traffic, leads en sales te krijgen

SEO zoekmachineoptimalisatie

Wanneer je door klanten gevonden wilt worden op internet moet je eerst zorgen voor een goede website en daarna dat deze website goed vindbaar is in zoekmachines als Google, Bing, Yahoo enz. Dit proces heet SEO, (Search Engine Optimization), zoekmachineoptimalisatie.
Effectieve en betaalbare SEO-service gebeurt niet zomaar in een paar dagen. Het is een langetermijnstrategie om de beste resultaten te behalen en daaraan moet je  voortdurend blijven werken. Wanneer je met een SEO-specialist werkt, krijg je een beter resultaat. 

Het gaat niet alleen om zoekwoorden op de inhoud van een pagina, of om mensen die je site vinden, maar om dat verkeer relevant te maken voor jouw doel. Als je ons jouw website toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat al het werk goed wordt gedaan en dat je hele website optimaal presteert in Google en andere zoekmachines. Als je wilt weten hoe we dat doen kan je kijken onder onze SEO strategie.
Wij bieden SEO-services aan die niet alleen voor verkeer zorgen, maar juist voor conversies. Hoe kunnen we zorgen dat je met je website jouw doelen bereikt?

Onze SEO-strategie

Eerst stellen we specifieke doelen vast voor je websiteconversies, we kijken wat jouw bedrijf uniek maakt en wat jouw kansen zijn op de markt. We maken een SEO-analyse om de sterke en zwakke kanten van je website te ontdekken. We kijken hoe goed je website het doet en analyseren wat je concurrenten goed of fout doen om daarvan te leren. Dan maken we een online-strategie om extra bezoekers en klanten binnen te halen. We optimaliseren de content van je website om deze zo klantvriendelijk mogelijk te krijgen, en gebruiken waardevolle focus-keywoorden. We dragen zorg voor de technische aspecten om de positie van je website in de zoekmachines te verbeteren. Of je nou wilt dat we een nieuwe website voor je maken of dat je een bestaande site wilt verbeteren, we zorgen dat je content goed is voor een maximum aantal conversies.

 

Onze werkwijze

Onderzoek en analyse

Hierbij leren we zo goed mogelijk je bedrijf kennen met zijn doelen. We kijken ook naar de concurrentenanalyse en doen keywoordenonderzoek. We evalueren waar je nu staat, kijken wie je concurrenten zijn, bestuderen je potentiële klanten en we evalueren ook je huidige strategie. We kijken wat je website nu nog tekort komt en hoe we dat kunnen verbeteren. En zo stellen we een effectief en succesvol plan op.

Analyseren en rapporteren

Welke kanalen leveren je het meeste voordeel? Welke inspanningen schieten tekort? We voorzien je van duidelijke, bruikbare rapporten die zijn gebaseerd op up-to-date gebruikersgegevens. Campagneprestaties worden voortdurend in de gaten gehouden met doelen voor de korte en lange termijn. Regelmatige rapporten zullen duidelijk de status van elke campagne met bijbehorende resultaten weergeven, zodat je waar nodig koerscorrecties kunt maken en extra kunt inzetten op inspanningen die duidelijk werken voor jouw bedrijf.

Optimaliseren van je online eigenschappen

Zodra we meer te weten zijn gekomen over jouw bedrijf en je concurrentievoordeel, helpen we je met het opstellen van een actieplan om je site voor zoekmachines te optimaliseren.
Dit betekent dat je de nodige wijzigingen aanbrengt in je bestaande websitetekst om je te houden aan de beste SEO-procedures, inclusief de juiste koptekststructuur, cross-linking tussen pagina’s, de juiste trefwoordzinnen en we zorgen er ook voor dat alle technische aspecten aanwezig zijn. Metabeschrijvingen, paginatitels, tags en gepaste omleidingen zullen worden opgesteld en alle openbare content zal worden ingediend bij Google voor snelle indexering.

Bouw content om meer verkeer te genereren

We geven je tips om meer nuttige inhoud te ontwikkelen en zo meer potentiële klanten te krijgen.